Sivut

tiistai 16. lokakuuta 2012

Väinön tukiryhmä, osa 4

Mari Palonen, farmaseutti


Ehdokasta valitessani koen tärkeänä, että hänellä on kokemusta ja todella kiinnostusta asioiden muuttamiseen. Väinöltä löytyy molempia. Hän on käynyt lobbaamassa kansanedustajia ilmastolain puolelle Polttava kysymys -kampanjan aktiivina ja ohjausryhmän jäsenenä ja toisaalta ohjannut ympäristökerhoa työpaikallaan Pirkkalan yläasteella. Kunnallisessa päätöksenteossa tarvitaan nuorta ja aktiivista otetta.

Työskentelen farmaseuttina apteekissa Tampereen keskustassa. Koulutukseni on opettanut minut hyvin kriittiseksi kaikkea tietoa kohtaan. Kunnallisen päätöksenteon tulisi nojata faktoihin sekä uusimpaan tietoon, ei vanhoihin perinteisiin. Väinöllä on hyvin järkevä ja kiihkoton tapa suhtautua ympäristöasioihin. Opettajana hän osaa katsoa asioita kriittisesti sekä tehdä päätöksiä todellisiin faktoihin perustuen.


Minulle on myös tärkeää, että ehdokkaani tukee tamperelaista pyöräilyä sekä lähipalveluita. Olen työmatkapyöräilijä ja paljon olisi vielä tehtävää, että pyöräilystä tehtäisiin Tampereella sujuvampaa. Tarvitsemme lähipalveluita niin, ettei autoton arki ei saisi olla mahdoton valinta kenellekään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti